Image

RÓLUNK

Érdekelt felek

A mai világban egyre nagyobb szükség van lelki létének megfelelő megítélésére, erkölcsi alapjainak megerősítésére. A vallási hovatartozás felekezeti alapon történő megítélése alapvetően hibás megközelítés. Ezt tökéletesen jellemzi a kereszténység egyre szélesedő megosztottsága. Ami nem meglepő, hiszen minden verzió emberi, tehát tökéletlen.

Ebbe a csoportba azokat hívjuk, akik nyitottak és szeretnék megismerni a kereszténység eredeti, ma is működő keresztény mintáját. Akik Krisztus követői akarnak lenni, ahogy Teremtőnk elmagyarázza nekünk a Bibliában. Olyanokat várunk, akik szeretnék újra felfedezni és követni azt a gyülekezetet, amelyet Jézus Krisztus teremtett itt a földön, és az Igéből tökéletesen ismert. Mert ez Istentől származik és nem az embertől. Jézus Krisztus az Egyház alapítója, és róla nevezték el. Ő az egyetlen főpap, és az Újszövetség örökkévaló leírása szerint működik. Hiszen Ő maga a „szikla”, amelyre az eredeti kereszténység épül és épül ma is.

Szeretnénk ezt a "RESTORATE"-t hazánkban is bevezetni, ahogy Európa más országaiban, Amerikában és a világ legtöbb országában megtették. Várjuk a téma iránt őszintén és pártatlanul érdeklődőket. Tesszük ezt azért is, mert amikor Jézus Krisztus visszatér Egyházáért, megígéri, hogy csak azt fogadja el, amit megalapított.

A csoport tagjai tájékozódhatnak a már Budapesten működő Krisztus-templom istentiszteletének időpontjáról és helyéről, a szóhirdetések témájáról, illetve a már megjelent kiadványaikról.

Szívesen fogadjuk kérdéseinket és kérdéseinket, és tudásunk szerint válaszolunk rájuk.